Kerti virágtartó ötletek képekkel

kerti virágtartó ötletek

Kerti virágtartó ötletek

Miből lehet kerti virágtartó? A kerti virágtartó ötletek, se szeri, se száma, rengeteg képet találhatunk a interneten. Legyünk kreatívak és minden olyan lim- lomnak hitt tárgyban lássuk meg a kivitelezhetőséget. A szomszédok csodájára járnak majd, a homlokukra csapva, „hogy, ez Nekem nem jutott eszembe”. Nézzünk körbe, mi is az, ami újrahasznosítás után kertünk dísze lehet.

Kertünk különleges dísze lehet, kiemelheti a virágokat, hangsúlyozza a benne elültetett, elrendezett szép színes és illatos szépségeket. Kis ráfordított munkával ismét jó állapotba hozhatunk különböző eszközöket, edényeket, régi tartókat, tárolókat, egyéb felszereléseket. Egy öreg bicikli, szánkó, eltérő nagyságú edények, mind felhasználható. Még a törött, kicsorbult edények is egy szép folyónövény takarásában is kellemes látvány lehet. Több legyet üthetünk egy csapásra, a régi kacatnak hitt dolgokat végre eltüntethetjük, beépíthetjük a kertünkbe.

Kerti virágtartó ötletek, amelyek közül mi is bármelyiket magunkénak tudhatjuk, íme a képek:

 

Munkára fel, keressünk elő minden tárgyat, akár kis átalakítással, tegyük hasznossá, leheljünk újra életet beléjük.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .