Teraszok és kertek

teraszok és kertek

Teraszok és kertek, tegyük varázslatossá környezetünket.

Teraszok és kertek rendkívül hangulatossá tehetik környezetünket. Rohanó világunkban, munka után hazaérve szinte újjá születhetünk, ha akár csak rövid időre is, de kiülhetünk teraszunkra és nézelődhetünk kertünkben.

A legtöbb kertben lehet egy kis veteményes, vagy sziklakert zöldellő pázsittal, legyen egy kis kerti tó benne, esetleg csörgedezzen egy kis patak a végén. Kerttervezésünknek csak fantáziánk szabhat határt. Jó lenne egy kis grillezős, sütögetős rész, esténként, vagy hétvégén egy kis baráti összejövetelhez.

Tervezgessük, írjuk le,rajzolgassunk. Közben keresgessünk ötleteket, melyik az ami igazán megfelelhet. Nyugodtan álmodozzunk, hiszen az is a tervezés része. Aztán ha már pontosan tudjuk, megterveztük fejünkben, vágjunk is bele.

Teraszok és kertek, mi passzol mihez?

Talán egy meleg nyárral rendelkező országban, ahol egész nyáron kint lehetnek a kerti bútorok, párnástól, egyéb kényelmi szempontokat is figyelembe véve. Rengeteg virág, némi árnyék alatt üdítő látvány, ez az ami kell?

Esetleg valami olyan változatot, ami félig fedett és a ház folytatásaként épül bele a kertbe?

Imádni valók bármelyiket is választjuk. Lehet egyszerű, romantikus vagy vidám, de ami biztos bármelyiket is választjuk örömmel töltjük a szabadidőnket benne.

A kreatív teraszok és kertek ötletei inspirálóak, könnyen szárnyalhat a képzelet tőlük.

A teraszok és kertek nyáron egy olyan helyek ahol munka előtt és után, szabad időnkben sok időt tölthetünk, ezért érdemes egyéniségünknek megfelelően kialakítani.

Ha szereted a nagyobb baráti társaságokat akkor mindenképpen sok ülő felületre, egy nagy asztalra lesz szükséged. Ha szeretsz kint sütögetni, akkor akár építhetsz kinti kemencét is, vagy nyársaló területet alakíthatsz ki, a grill szettnek jelölj ki egy sarkot.

Olvasáshoz, tanuláshoz egy kényelmes fekvő felület tökéletes, de egy hűvös lugas alatt akár dolgozni is tudsz az árnyákban.

A gyerekeknek homokozó, ugróiskola, kicsi füves terület ahova még egy pancsoló is elfér, egy fa árnyékában a legideálisabb. Az udvarod legyen a béke szigete, ahova a rohanó világ és a hétköznapi stressz elől elmenekülhetsz, megpihenhetsz, és élvezheted a pillanatokat.

 

Ha például egy igazán otthonos, hangulatos és egyúttal modern teraszra vágysz, nagyon jó megoldás lehet egy fa teraszburkolat, vagy egy megjelenésében és hangulatában nagyon hasonló, fa-műanyag kompozit, elterjedtebb nevén WPC teraszburkolat választása a teraszunkhoz, mely egyedi megjelenésével és anyagával garantálja a kellemes hangulatot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .